Budapest Sofőrsegély

Magyarország ékessége: Budapest

Sokak véleménye szerint a Duna két partján elterülő Budapest nem csupán Közép-Európa, hanem az egész kontinens egyik leginpozánsabb, legélőbb, legszebb városa.

A Dunap-parti metropolis vonzerejét nem csupán előnyös földrajzi felvése (folyó, hegyek), kellemes klímája és számos turisztikai nevezetessége képezi, hanem sokszínű kulturális és társasági élete is. Esténként tömeg hömpölyög a belváros utcáin, a számos szórakozóhely megtelik vendégekkel. Sokan kényelmi okokból saját gépkocsival érkeznek a vendéglők, bárok, pubok elé, talán arra számítanak, hogy nem fognak szeszes italt fogyasztani. Aztán a jó társaságban és a remek italkínálat láttán másként alakul az este... Amikorra észbe kapnak, rájönnek, hogy autójukat már nem vezethetik haza, ittasan nem ülhetnek volán mögé. Az ő segítségükre siet a SOFŐRÖM.

Bemutatjuk Budapestet

A Duna két partján elterülő, hidakkal átívelt és esténként fényárban úszó Budapest minden szempontból Magyarország (Hungary) legkedveltebb turisztikai célpontja, egyes felmérések szerint világviszonylatban a harmincvalahanyadik helyen áll a Föld 100 leglátogatottabb városa közül. Úgy tartják, esztendőnként közel hárommillió bel- és külföldi utazó fordul meg Budapesten, ahol több világörökségi helyszín is található, úgy mint a Duna-part, a Várnegyed, az Andrássy út, a Hősök tere és a Kisföldalatti, hivatalos nevén Millenniumi Földalatti Vasút.

Kétségtelenül feledhetetlen élmény mindenki számára a délelőtti napsütésben megállni az Erzsébet-híd pesti hídfőjénél és megcsodálni a szikrázó fehér sziklákat a Gellért-hegy oldalában, illetve a szemünk előtt kinyíló történelmi panorámát. Ez nem csupán minden magyar ember szívét dobogtatja meg, hanem elkápráztatja a külföldieket is, akik azonban a nappali városképnél alighanem jobban szeretik azt, amit röviden Budapest by Night néven emlegetünk: a szórakozóhelyek, kaszinók, színházak, mozik gazdag világa. Aki belép a csillogás, a hangulat és a finom italok világába, nehezen kerülheti el, hogy ne kelljen igénybe vennie a sofőrsegély szolgáltatást.

Budapest lakosainak a lélekszáma közelíti a két milliót. A teljes agglomerációt több mint 2,5 millió lélek lakja. Ez Magyarország közigazgatási, kulturális, tudományos, kereskedelmi, gazdasági, közlekedési központja - minden innen indul és ide tér vissza.

Legyen Ön is visszatérő vendége a magyar fővárosnak és a telefonhívásra azonnal a helyszínre érkező professzionális bérsofőröknek, akik bárhová elfuvározzák a kedves kuncsaftot - saját kocsiján.

sofőr szolgálat Bp

 

-----

HU, BP., Budapest, budapesti közlekedés.

autós hírek - sofőrszolgálat logo

 

Ady Endre

BUDAPEST ÉJSZAKÁJA SZÓL

Budapest éji, nagy álmát hozom.
Be víg város vagy, én bús városom,
Zsibbadtan tapint fáradt két kezem,
Cigánnyal, borral, nővel érkezem.
Budapest éji, nagy álmát hozom.

Én vagyok a mámoros, kusza est.
Egy városom van: szegény Budapest.
Máshol keserű borom és söröm,
Itt számba ömlik az édes öröm.
Én vagyok a mámoros, kusza est.

Én hozom az álmot, Léthe-vizet
És Budapest ujjong, dalol, fizet.
Bizáncban is nőtt feledés moha,
De így feledni nem tudtak soha.
Én hozom az álmot, Léthe-vizet.

Itt mindenkinek utolsó tor int,
Itt a cél: esti öt vagy száz forint,
Itt estenként mind királyok vagyunk,
Holnap már letörünk, vagy meghalunk.
Itt mindenkinek utolsó tor int.

Itt mindenkit temető-láng vakít,
Itt mindenki gyászol már valakit.
Rossz asszony, váltó, betegség, kaland,
Rossz férfi, vak bűn, ártó hírharang.
Itt mindenkit temető-láng vakít.

Itt mintha a víg Halál lengene,
Szinház, kávéház, cigány, bor, zene,
Csók, ájulás, láz és mai siker,
Mit bánjuk ma, a holnap mit mível.
Itt mintha a víg Halál lengene.

Hajszás nap után éji örömök,
Kigyúlnak a szivek, ha én jövök.
Ugye, hogy jó az éji merés?
Ugye, hogy jó a vidám feledés?
Hajszás nap után éji örömök.

Holnap majd ujra jövök, érkezem,
Most a hajnal vad szagát érezem.
Bús Budapest száguldj, rohanj tovább,
Szedd össze a jövő éj zálogát,
Holnap majd ujra jövök, érkezem.

 

Budapest Sofőrsegély. SOFŐRÖM Sofőrszolgálat a fővárosban

Sofőrom - Budapest Sofőrsegély. A SOFŐRÖM szolgáltatás Budapest-melléklete. Közlekedés, autózás, taxi és bérautó a magyar fővárosban. Autós és utazási szolgáltatások, professzionális gépkocsivezető telefonhívásra. Budapest fővárosban a bérsofőr segély szolgálat hírei telefonhívással is meghallgathatók. A 24 órás sofőrszolgálat non-stop működik és telefonon hívható a bér-sofőr. Segítség, segély, autó vezetés, gépjármű vezető, telefonos szolgálat, sofőrsegélyek, szolgáltatások Budapest városában, bérsofőr, gépkocsi, profi, gépkocsivezető, város, főváros, Pest, Buda.